jueves, 24 de septiembre de 2009

Homenatge als últims afusellats pel franquisme: no eren terroristes sinó lluitadors antifeixistes


Solidaritat amb les Últimes Víctimes del Franquisme farà un homenatge als assassinats del 27-S de 1975 el proper dissabte 26 de setembre a les 18.30 hores a l’Infoespai de Gràcia. Serà un docuforum participatiu.

A través de la projecció del documental "Haizea eta sustraiak", vent i arrels, cinta sobre la vida d’en “Txiki”, volem honorar la memòria de José Luis Sánchez-Bravo, Xosé Humberto Baena, Ramón García, Jon Paredes “Txiki” y Angel Otaegi, lluitadors antifeixistes considerats terroristes i sense cap dret com a víctimes del franquisme.

"Vent i arrels" és la història de Jon Paredes Manot. Els seus amics, els seus companys de feina i de militància antifranquista ens parlen d’aquell final de la dictadura, dels seus records. Són testimonis encara vius, sota la petjada interessada de l’oblit. És història viva, és part de la nostra pròpia història.

Exigim Veritat, Justícia i Reparació pels "5 del 27-S", per a tots els lluitadors antifeixistes i per a totes les víctimes de la dictadura feixista d'en Franco.


LLOC:
Infoespai, Plaça del Sol, 19 – 20 (Barcelona)Metro L3 - Fontana.

No hay comentarios:

Publicar un comentario