martes, 9 de febrero de 2010

GRANOLLERS: ES PRESENTA A ANÒNIMS EL LLIBRE, "CONVERSACIONES CON ÁLVAREZ DEL VAYO" DE MIGUEL HERBERG


Ahir dissabte es va presentar a l'Anònims de Granollers el llibre “La guerra d’España y la resistencia española (entrevistas con Julio Álvarez del Vayo, 1974) del periodista i documentalista anarquista i ex-membre del FRAP, Miguel Herberg, on es recull les converses con Julio Álvarez del Vayo, una figura rellevant de la política republicana i president del desaparegut FRAP. L'acte va estar presentat pel nostre company Álvaro i van intervenir Matilde Muñoz, anima mater d'aquest treball, Riccardo Gualino, prologuista, i el propi Miguel Herberg.

Es va parlar del llibre, es va projectar un discurs d'Álvarez del Vayo adreçat a l'Interior,  fragment del dvd que acompanya aquesta edició, també del FRAP i de les experiències personals dels ponents en les presons franquistes.


Álvarez del Vayo

Anònims és un espai multifuncional i polifacètic al centre de Granollers, l'ànima d'aquest espai és Lluís que amb molta il·lusió i esforç fa que aquest local, restaurant, galeria d'art, llibreria (on es pot adquirir aquest llibre), biblioteca, centre d'actes culturals, socials i polítics, conferències i projeccions de documentals, sigui una realitat. Calen més espais d'aquests tipus, espais de compromís social, així que si passeu per Granollers no deixeu de treure aquest local de l'anonimat, solidaritat per solidaritat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario